Ši vieta skirta EmUSD kursų dalyviams

 
 
  • Kaip suvaldyti hemodinamiškai nestabilaus ar traumą patyrusio paciento būklę? Kaip greitai surasti būklės nestabilumo priežastį? Ką daryti kai šalia paciento yra Ultragarso apratas, bet specialistas galintis juo naudotis nepasiekiamas? Tai klausimai, kuriuos dažnai užduoda gydytojai, nuo kurių priklauso sunkios būklės pacientų gydymas.

    Suprasdami, kad laiko faktorius tokiais atvejais yra lemiamas, esame įsitikinę, kad Ultragasinė diagnostika leis jums sutaupyti daug brangaus laiko, pasiekti puikių rezultatų gydant sunkios būklės pacientus ir suteiks daugiau pasitikėjimo, darant sprendimus tokiais atvejais.

    UG kurso metu Jūs išmoksite: efektyviai naudotis UG aparatu, diagnozuoti Aortos disekaciją, pneumotoraksą, širdies tamponadą, laisvą skystį pilvaplėvės ertmėje ir pleurose, giliųjų venų trombozę, negimdinį neštumą, panaudoti ultragarsą punktuojant kraujagysles (v.juguliaris int., v.femoralis). įvertinti infuzoterapijos poreikį ir apimtį.

    Kursas skirtas įvairių sričių gydytojams (ne radiologams), kurie sprendžia diferencinės diagnostikos ir gydymo klausimus, ūmių būklių ir traumų atvejais.