• Kviečiame į klinikinę – praktinę konferenciją „ Klinikiniai skubios pagalbos skyriaus protokolai“. Konferencijos data: 2016 m. kovo 31 d.
    Vieta: LSMU ligoninė Kauno Klinikos Kardiologijos klinikoje J.Blužo II-a auditorija.

    Konferencija nemokama tik iš anksto registruotiems dalyviams. Registracija tik internetu, vietų skaičius ribotas.

    Išsamesnė informacija tel. 861558058 arba paštu nedas@smp.lt

    Konferencija skirta visų specialybių gydytojams ir bendrosios praktikos slaugytojams. Renginio metu bus išduodami 6 akademinių valandų pažymėjimai.
    Maloniai kviečiame dalyvauti !

    Organizatoriai,
    Skubiosios medicinos klinika
  • 12-tasis Lietuvos Ortopedų Traumatologų Draugijos suvažiavimas. 2014 m. balandžio 25-26 d.Vieta Žalgirio arena,Karalias Mindaugo pr. 50, Kaunas
    Suvažiavimo tema: „Skubi pagalba ortopedijoje traumatologijoje. Gydymo taktika“.
    LOTD Moksliniai pranešimai pagal suvažiavimo tematiką :
    *Sąnarių endoprotezuotojų asociacijos sekcija
    *Lietuvos artroskopijos chirurgų asociacijos sekcija
    *Lietuvos vaikų ortopedų traumatologų draugijos sekcija
    *Lietuvos pėdos chirurgijos draugijos sekcija
    *Slaugytojų sekcija
  • Norime pasidžiaugti konferencijos „Paciento saugumas ir kokybė teikiant skubią pagalbą“, vykusios 2014 m. sausio 17 d. Kaune, rezultatais. Dėkojame visiems dalyviams įvertinusiems renginį - net 87 proc. dalyvių konferencijos naudą įvertino aukščiausiu balu. Tai skatina mus tobulėti bei stengtis dėl Jūsų.
    Norinčių patekti į renginį skaičius buvo didesnis nei salė galėjo sutalpinti, todėl mes pranešimus nufilmavome, papildėme video medžiaga sušalimo temą bei visa tai įkėlėme į savo svetainę www.smp.lt
    Visi savo vartotojo vardu prisiregistravę ar naujai prisijungę mūsų puslapyje galės stebėti pranešimus. Pasidalinkite šia žinia su savo kolegomis- mes džiaugsimės, jeigu pranešimų informacija bus jums naudinga bei aktuali klinikinėje praktikoje.